Optech-ov ALTM (Airborne Laser Terrain Mapper) sustavi bazirani na LIDAR tehnologiji prikupljaju prostorne podatke sa točnošću ekvivalentnoj GPS RTK metodi, ali neusporedivo brže.

Optech nudi dva proizvoda: ALTM 3100EA i ALTM Gemini. Gemini predstavlja vrhunac razvoja u avio-skeniranju sa nevjerojatnom frekvencijom ponavljanja laserskog pulsa od 167kHz. Optech je prvi proizvođać LIDAR avio-skenera koji je razvio, izgradio i dostavio komercijalne LIDAR sustave sa ‘’Multipulse’’ tehnologijom. Sa laserom frekvencije do 167kHz i ostalim karakteristikama i više od 35 godina iskustva u LIDAR tehnologiji Optech-ov ALTM Gemini predstavlja najkompletniji odgovor na zahtjev korisnika i LIDAR tržišta općenito.
 

ALTM Gemini zadržava sve tehničke mogućnosti sustava ALTM 3100EA ali nudi i povećanje od 60% u prikupljanju podataka i ostalim specifikacijama, pa je time ispred bilo kojeg komercijalnog LIDAR sustava na svijetu. Sa poboljšanjem od 167 kHz, ALTM Gemini nudi velike mogućnosti pri različitim visinama i dokazuje Optech-ovu nadmoć na globalnom tržištu LIDAR tehnologije, kako u inovantnosti tako i u znanstvenom razvoju i iskustvu.  
 

Kao dopuna ovoj naprednoj tehnologiji dolazi DASHMap softver za obradu podataka. DASHMap predstavlja novu generacija softverskog rješenja u području obrade velike količine podataka prikupljene laserskim avio skeniranjem, sa znatno olakšanim i ubrzanim procesom od prikupljanja do prezentacije podataka. DASHMap podržava novi ALTM Gemini i omogućuje korisniku da objedini i ubrza obradu podataka vezanih uz let i navigaciju sa obradom podataka prikupljenih skeniranjem.
 


 O nama  •  Lidar proizvodi  •  Software  •  Projekti i usluge  •  Kontakt
 
  ©2007 Geo3d d.o.o.  |  design by